top of page
"Autumn is a second spring, when every leaf is a flower"
-Albert Camus- 
Herfst
Haal de sfeer naar binnen

Als de dagen korter worden en de avonden langer verlangen we allemaal naar warmte. Verwen je klanten door te zorgen dat jij een aangepast behandelmenu klaar hebt liggen. Breng in je behandeling meer warmte aspecten door middel van pakkingen of masseren met warme olie en besteed extra aandacht aan de interieur van je bedrijf om een gevoel van extra warmte en relaxte sfeer te creëren.

 

We kunnen er niet meer om heen. De herfst heeft toch echt haar intrede gedaan. Prachtige kleuren die diepe warmte uitstralen en die je op een heel eenvoudige manier ook in je bedrijf terug kunt laten komen. Niet alleen door het interieur aan te passen maar ook door het promoten van behandelingen die perfect op dit jaargetijde aansluit.

 

Extra werk voor jou als bedrijf in de beauty branche

De schoonheidsspecialist

Het wordt kouder, waardoor de huid van je gezicht extra voor de invloeden van buiten af beschermt moet worden. Denk eens aan de schrale wind en de kou, als je buiten loopt. Maar ook binnen heeft de huid het zwaarder te voortduren omdat de vochtigheidsgraad aanzienlijk daalt door het gebruik van verwarming. Extra verzorging is daarom hard nodig. Voor jou de kans om een mooi winterarrangement samen te stellen en extra producten te verkopen. Maar niet alleen je gezicht, ook je handen hebben deze seizoenen genoeg te verduren en dienen daarom ook met aandacht verzorgd te worden. Een heerlijk scrub, een voedend handmasker met als afsluiting een heerlijke massage…… voel je het al aankomen. Een extraatje wat jij je klant kunt bieden op het moment zij of hij ligt te genieten van een gezichtsmasker op je stoel. Voor de manicuristen onder ons is het ook de uitgesproken gelegenheid om de behandelingen aan te passen en te starten met een mooi arrangement.

Droge, schrale en ruwe handen in de herfst

De manicurist

De huid van de handen staat in de herfst eveneens bloot aan de barre omstandigheden. Ook voor jou is dit de tijd om aan je marketing strategie te werken. Soms zijn handen er zo slecht aan toe dat preventie de oplossing biedt. Begin daarom alvast met het samen stellen van een behandelplan waardoor jouw klant met mooie maar vooral pijnloze handen door deze seizoenen heen komt. Naast het aantrekken van een (tijdelijk) nieuwe doelgroep zal de verkoop van je producten eveneens stijgen. Jij weet als geen ander dat constante verzorging, net zoals de dagelijkse verzorging van je gezicht, nodig is. En jij heb de beste producten hiervoor die een wezenlijk verschil maken.

Juist in de herfst is extra verzorging van de voeten nodig!

De pedicure

Maak van de herfst ook een druk seizoen. Je bent het hele voorjaar en zomer druk geweest om voeten te ontdoen van eelt, ingegroeide nagels en overhangende nagelriemen. Die voeten moesten er weer op en top uitzien voor de open schoentjes, voeten die nu verstopt worden in sokken, dichte schoenen en laarzen. Wij hoeven jou natuurlijk als pedicure natuurlijk niet te vertellen wat voor een problemen dit op kan leveren. Daarnaast zijn die voeten in dit jaargetijde echt een ondergeschoven kindje. Maar hoe lekker en fijn is het als die voeten in top conditie zijn? Heb jij je wintermenu voor je klanten al klaar. Ga jij ze verwennen met extra pakkingen, scrubs en massages?

De winter bleus!

Voor iedereen

Als de dagen korter worden en de avonden langer verlangen we allemaal naar warmte. Verwen je klanten door te zorgen dat jij een aangepast behandelmenu klaar hebt liggen. Breng in je behandeling meer warmte aspecten door middel van pakkingen of masseren met warme olie en besteed extra aandacht aan het interieur van je bedrijf om een gevoel van extra warmte en relaxte sfeer te creëren. Onderstaand hebben wij wat extra tips voor je.

Ondersteuning met de juiste sferen!

Naast het feit dat je de klanten met kleine details altijd wilt blijven verassen zonder teveel aan de basis te veranderen, is het van belang om elk seizoen met kleine accessoires te benadrukken om een nieuwe sfeer neer te zetten. Een sfeer die het gevoel van een seizoen benadrukt. Je zult ook merken als je hier actief mee bezig gaat het verkoop stimulerend zal werken.

  • De smaak van de herfst
    Ontvang je klanten met een kopje herfstthee, denk aan thee met smaken als kaneel of bosbessen. En bied eventueel een stukje appeltaart aan. In het SlowBeauty assortiment hebben wij een prachtige winter thee melange van ons label #moments

  • De geur van de herfst
    De geur van de herfst haal je gemakkelijk je bedrijf binnen met subtiele natural geurkaarsen of diffusers. Van ons merk BsaB is de Chestnut Blossom een perfecte geur. Deze geur combineert het zachte van kastanjes en het zoete van bloesem. Maar ook de geur Amber zorgt voor dat heerlijke warme gevoel.

  • De 'look' van de herfst
    Herfstdecoratie kun je heel gemakkelijk zelf maken. Plaats wat kaarsen op een mooie schaal en leg hier wat dennenappels en mooi gekleurde herfstbladeren omheen. Of plaats wat bessentakken in een vaas. Zorg er dan wel voor dat je ook echt materialen gebruikt en geen kunst bloemen of takken.

Tot Slot; De SlowBeauty Professional weet haar klant altijd op een natural manier te verassen. Heel simpel door kleine details, extra aandacht die ontspannen warme en vriendelijk sfeer. Eenvoud & simplicity, natuurlijk & authentiek, passievol en gedreven zijn de kernwaardes die van jou een echt SlowBeauty Professional maken.

“Keep your best wishes,

close to your heart and

watch what happens”

- Tony DeLiso -

bottom of page