SLOWBEAUTY PROFESSIONAL

Zonder onze merken hadden wij het level waarop wij inmiddels beland zijn, niet kunnen bereiken. Speciaal voor onze professionals hebben wij een aparte inkoop site ontwikkeld met alle ins & outs op het gebied van ondernemen. Lees snel verder wat je naast een webshop voor je inkopen nog meer op deze site aantreft! 

De groothandel

De SlowBeauty Movement beschrijft een snelgroeiende subcultuur van schoonheidstherapeuten. Zij die vertrouwen hebben verloren in de 'quick-fix', producten en procedures binnen de schoonheidsindustrie en vrouwen die zich gericht hebben op een holistische benadering van schoonheid en schoonheidsbehandelingen. Een benadering van huidverzorging, met een focus op dermo-voeding, wellness en echte  gezondheid van binnenuit. De SlowBeauty Movement volgt een soortgelijk traject zoals de Slow Food-beweging. Er vindt een duidelijke verschuiving plaats van korte termijn gemak naar langzamere, diepere en ware idealen.

Marketing

​voor de lifestyle & beauty branch

Stel je toch eens voor dat je als eigenaar van een bedrijf in de lifestyle of beauty branche je eigen marktingafdeling hebt :-) met specialisten die al bijna 15 jaar werkzaam in deze Branche zijn. Door de intensieve contacten die wij met onze klanten onderhouden weten wij wat er speelt waardoor jij verzekerd bent van personeel die jou begrijpt. Onze expertise zijn uiteenlopend waardoor wij op meerdere vlakken ondersteuning kunnen bieden. En weet je wat het allemooiste is? Wij zijn geheel merkonafhankelijk. Nieuwsgierig? Kijk snel wat wij je kunnen bieden of kom gerust langs voor een over(h)eerlijke kop thee.

LET'S GET IN TOUCH

De SlowBeauty Group

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Than...let's get in touch!

Info

Boterweg 6

6595 AE Ottersum

T: +31(0)85 104 22 95

E: info@slowbeauty.nl

Opening Hours Showroom

Mon - Fri: 8.30am - 6pm

Sat & Sun: closed

  • You Tube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Contact

2020 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDENDE SLOWBEAUTY GROUP©