SCROLL

meet the team

Hi, wij zijn SlowBeauty

Ons team is heel divers maar 1 ding hebben ze gemeen, het zijn ondernemers in hart en nieren. Komend uit de beauty-, mode-, marketing -, en coaching branche weten wij zeker dat wij naast ons productassortiment een mooi aanbod neer kunnen zetten om jou als (Slow)Beauty Professionals te kunnen ondersteunen, begeleiden en adviseren. Onze missie is om iedere vrouw in Nederland de SlowBeauty Lifestyle te laten leven. Gewoon......omdat ze het verdienen

Mariska Massa Kemper

Mariska is owner, founder & creator van de SlowBeauty Group met een achtergrond in de sales, marketing en communicatie. Met haar passie voor  health, wellness en beauty en de combinatie van haar eigen levenservaring is er een missie ontstaan; leren denken vanuit ons innerlijk waardoor je in staat bent om mind, body & soul volledige te ontspannen. 

Ester Klein Molenkamp

Ester is een echte people manager en weet als executive manager en co creater van de SlowBeauty Group alles in goede banen te leiden. Met haar achtergrond als ondernemer in de Fashion en als Personal Coach is zij de spil in de organisatie, een volwaardige gesprekspartner en weet het hoofd in hectische tijden altijd koel te houden. 

Manuela Warnar

Manuela is de founder van XOXO Marketing waar zij haar passie voor online marketing en creativiteit in kwijt kan. Met een ruimte portfolio en brede expertise zijn wij trots om Manuela als vast partner van de SlowBeauty Group te hebben. Dagelijks ontwikkelen wij mooie concepten en bedenken wij marketing strategieën voor onze klanten. 

 

Roy Massa

Roy is een oplossingsgerichte consultant met een hoog analytisch vermogen. Naast het interne ICT beheer van de SlowBeauty Group beheert en ontwikkeld hij, samen met zijn partner, de verschillende site die voor de klanten van de SlowBeauty Group. De klant staat bij Roy altijd op nummer 1. 

DE PURE WHITE EXPERTS

Nicolle van Houwlingen

Dolores Hoekstra

Eva van Kollenburg

 

Is de trotse eigenaresse van Tan-Tastic waar ze dagelijks werkt met zuivere natuurlijke producten. Hier is ook de connectie ontstaan met SlowBeauty en haar enthousiasme voor ons merk Pure White Cosmetics. Als echte ambassadrice  verzorgt zij trainingen en stelt samen met het Pure White Team alle behandelprogramma's samen. 

Eigenaresse van SlowBeauty Salon B.I.M.H waar Me Time, beleving en natuurlijke producten centraal staan. In combinatie met de SlowBeauty filosofie en de producten van Pure White is een perfecte match ontstaan om dit merk naar een hoger en nog professioneler level te brengen. 

Eve is eigenaresse van Beauty & Wellnesscare Luna en runt een echte health en lifestyle salon waar tijd voor jezelf en volle aandacht centraal staan. Haar enthousiasme en jarenlange ervaring met het werken met natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn een grote bijdrage in de verder professionalisering van Pure White

ONZE INFLUENCERS

Demi Klein Molenkamp

Ik vind het van belang dat je kan laten zien wie je bent, en hoe je jezelf verzorgt.  Alles wat je doet laat zien hoe je in het leven staat en maakt wie je bent. Mooi en uniek op je eigen manier. De SlowBeauty filosofie sluit hier helemaal bij aan en ik hoop dat jij samen met mij, jouw eigen SlowBeauty Lifestyle gaat vinden. 

Noel Kapeteijns

Ik en SlowBeauty, SlowBeauty en ik, het staat op mijn lijf geschreven omdat zij beseffen en uitdragen dat het net zo belangrijk is wat je op je lichaam smeert als wat je in je lichaam stopt! Grondstoffen rechtstreeks uit de natuur zorgen voor gezonde en voedende skincare producen, een statement van SlowBeauty waar ik voor 100% achtersta.

Melissa van der Wiel

Vanaf het moment dat ik benaderd ben door de SlowBeauty Group ben ik enthousiast. Een bedrijf wat echt inziet dat verzorging aan de binnenkant net zo belangrijk is als verzorging aan de buitenkant met en een assortiment aan beauty producten wat voor een heel groot deel natuurlijk en organisch is. Ik vind het super tof deel uit te mogen maken van het vaste team van influencers

LET'S GET IN TOUCH

De SlowBeauty Group

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Than...let's get in touch!

Info

Boterweg 6

6595 AE Ottersum

T: +31(0)85 104 22 95

E: info@slowbeauty.nl

Opening Hours Showroom

Mon - Fri: 8.30am - 6pm

Sat & Sun: closed

Contact

2019 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN©DE SLOWBEAUTY GROUP

  • Lifestyle
  • Professional
  • Lifestyle
  • Professional