SCROLL

meet the team

Hi, wij zijn SlowBeauty

‚Äč

Ons team is heel divers maar 1 ding hebben ze gemeen, het zijn ondernemers in hart en nieren. Komend uit de beauty-, lifestyle-, marketing -, en ict branche weten wij zeker dat wij naast ons productassortiment een mooi aanbod neer kunnen zetten om jou als Professionals te kunnen ondersteunen, begeleiden en adviseren. Onze missie is om iedere vrouw in Nederland de SlowBeauty Lifestyle te laten leven. Gewoon......omdat ze het verdienen

Mariska Massa Kemper

Mariska is owner, founder & creator van de SlowBeauty Group met een achtergrond in de sales, marketing en communicatie. Met haar passie voor  health, wellness en beauty en de combinatie van haar eigen levenservaring is er een missie ontstaan; leren denken vanuit ons innerlijk waardoor je in staat bent om mind, body & soul volledige te ontspannen. 

Mariska van Oijen

Mariska is een echte duizendpoot en een spil in het web. Als marketing assistant is ze echt van alle markten thuis. Van administratieve afhandelingen tot de verwerking van orders, verzorging van de social media, ook voor onze klanten, en een creatief brein. De achtergrond als make-up artist voor MAC is voor de SlowBeauty Group een zeer aangename bijkomstigheid. 

Manuela Warnar

Manuela is de founder van XOXO Marketing waar zij haar passie voor online marketing en creativiteit in kwijt kan. Met een ruimte portfolio en brede expertise zijn wij trots om Manuela als vast partner van de SlowBeauty Group te hebben. Dagelijks ontwikkelen wij mooie concepten en bedenken wij marketing strategieën voor onze klanten. 

 

Roy Massa

Roy is een oplossingsgerichte consultant met een hoog analytisch vermogen. Naast het interne ICT beheer van de SlowBeauty Group beheert en ontwikkeld hij, samen met zijn partner, de verschillende site voor de klanten van de SlowBeauty Group. De klant staat bij Roy altijd op nummer 1. 

LET'S GET IN TOUCH

De SlowBeauty Group

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Than...let's get in touch!

Info

Boterweg 6

6595 AE Ottersum

T: +31(0)85 104 22 95

E: info@slowbeauty.nl

Opening Hours Showroom

Mon - Fri: 8.30am - 6pm

Sat & Sun: closed

Contact

2020 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDENDE SLOWBEAUTY GROUP©