Pure White Cosmetics

Bij de SlowBeauty Group zijn wij trots om de exclusieve distributie te mogen hebben van het merk Pure White Cosmetics voor de BeNeLux. Samen met Dorina de founder van dit merk, hebben wij samen inmiddels een aantal mooie en salonwaardige producten mogen ontwikkelen van een mooie fruitzuur peeling tot een hoogwaardige kruidenpeeling. Laat je verassen door dit mooie, luxe en natuurlijke merk. 

De filosofie

Als het om ons lichaam gaat nemen wij met minder geen genoegen. Of het nu gaat om voeding, lichaamsbeweging, of cosmetische behandelingen, je gaat altijd voor het beste en de meest hoogwaardige producten die je helpen om het lichaam te voorzien van alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen die het ter ondersteuning nodig heeft om op haar best te presteren. Bij Pure White Cosmetics is dat de drijfveer achter filosofie: wij selecteren altijd de meest hoogwaardige ingrediënten voor onze producten, omdat wij geloven dat je alleen maar het beste verdient. .

Velvet Skin

​shoonheid van make-up voordelen van schoonheidsverzorging

De schoonheid van make-up en de voordelen van huidverzorging is een echte samenvatting van onze VelvetSkin Collection; het zit allemaal vewerkt in ons kleurengamma en werkt in harmonie met onze filosofie over huidverzorging. 

Met dit in onze gedachte wilde we deze nieuwe collectie in de lijn van deze filosofie, en van nature actieve ingrediënten toevoegen op niveaus die echt een verschil maken voor de huid.

Van basis tot beter

Ben jij toe aan verandering of ben je opzoek naar een aanvullng en wil je meegaan met de vraag en de trends die op dit moment in de maatschappij leven? Ben jij toe aan een salon die zichzelf durft te onderscheiden? Durf jij het aan om met mooie behandelingen en producten op 100% natuurlijke basis te werken, producten die er lux en super vrouwelijke uitzien? Dan heten wij je van harte welkom in de wereld van Pure White Cosmetics waar alles draait om Pure & Natuurlijk. Ga jij, samen met ons, jouw klanten overtuigen van de kracht, weldaad en pure luxe van Pure White Cosmetics? 

LET'S GET IN TOUCH

De SlowBeauty Group

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Than...let's get in touch!

Info

Boterweg 6

6595 AE Ottersum

T: +31(0)85 104 22 95

E: info@slowbeauty.nl

Opening Hours Showroom

Mon - Fri: 8.30am - 6pm

Sat & Sun: closed

  • You Tube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Contact

2020 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDENDE SLOWBEAUTY GROUP©