top of page

Je bevindt je hier: slowbeauty professional . webontwikkeling

WEBDESIGN

Wat begonnen is als een hobby is sinds 2019 een onderdeel van de SlowBeauty Group geworden. Tijdens het ontwikkelen van mijn eigen websites en de branded sites voor onze merken is er een liefde ontstaan voor het maken van mooie sites waarbij de focus ligt op de beauty-, lifestyle-, en fashion branche. Een bewust keuze omdat hier mijn interesses liggen en ik inmiddels al langer dan 15 jaar in deze branches werkzaam ben. Hierdoor versta ik jou beter en kan ik een goede online vertaalslag maken voor jouw bedrijf. Ben jij toe aan een mooie professionele website? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden!

2.png

“If you were born with the ability to change someone’s perspective or emotions, never waste that gift. It is one of the most powerful gifts God can give—the ability to influence.”


― Shannon L. Alder

Portret van de manier

BE UNIQUE

Dat speciale gevoel

Ook ik ben uniek en wil graag onderscheidend te werk gaan. Daarom bied ik geen keuze uit verschillende standaard templates in tegenstelling tot vele andere aanbieders! 'I love personal' en daarom zorg ik voor een gepersonaliseerde website, geheel op maat. Een site die laat zien wie jij bent, wat jou zo unique maakt en waarom een klant naar jou moet komen!

Gemak dient de mens

Ben jij toe aan een nieuwe website? Eentje die je eenvoudig zelf kunt aanpassen wanneer je je prijzen wil wijzigen, een andere behandeling op je homepagina wil uitlichten of die mooie nieuwe collectie onder de aandacht brengen? Dan is dat mogelijk! Als doorgewinterde WIX Experts, zet ik de website voor je klaar en leg ik je uitgebreid uit hoe je zelf de website kunt beheren, zodat je eventueel ook zelf je website kunt aanpassen wanneer je dat wil. Daarnaast staan wij uiteraard voor je klaar om je te helpen wanneer nodig of om eventueel wijzigingen door te voeren.

IMPRESSIES

2021-04-30 (7).png
Vrouw op haar telefoon

GEEN EXTRA KOSTEN

Zelf alles regelen

Je sluit bij mij geen abonnement af dus geen maandelijkse terugkerende kosten. In overleg kiezen wij samen een pakket van WIX, wat bij jou budget past. Op deze manier heb je kosten in de hand en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Offerte Website

Benieuwd of ik je kan helpen?

Die klik met elkaar is het allebelangrijkste! Laat geheel verblijvend je gegevens achter hoor wat ik je kan bieden en laten we ervaren of die klik er is! 

Telefoon op Bureau

MATCHEN WIJ?

bottom of page