Ons team

Uiteenlopend van sales, marketing, officemanagement tot ICT. Ieder met een eigen bedrijf maar wel samenwerkend als vast team binnen de SlowBeauty Group. Door met individuen samen te werken weten wij jou keer op keer weer te inspireren, te motiveren en enthousiasmeren. Meet the team.........

Mariska Massa Kemper - Owner | Founder

Je hebt net op de homepagina al een beetje over mij kunnen lezen maar met mijn bijna 50 lengtes is er natuurlijk veel meer te vertellen. Na heel wat (turbulente) levensjaren ben ik wijzer en kan ik inmiddels zeggen dat ik eindelijk rust gevonden heb en geleerd heb om van mezelf te houden, te accepteren en te genieten. Leven vanuit mijn hart en 'dingen' te doen die ik leuk vind en waar ik plezier aan beleef. 

1 van de dingen waar ik plezier aan beleef is het maken van verre reizen, nieuwe culturen ervaren, mensen ontmoeten en verhalen absorberen. Hierdoor merk ik dat mijn creativiteit blijft sprankelen die weer heel goed in te zetten is in het bedenken voor social mediacampagnes, het bedenken van mooie concepten of bij het ontwikkelen van sites voor onze klanten. 

De beauty industrie is niet zomaar iets waar ik in terecht gekomen ben. Het is eigenlijk al in mijn twintiger jaren begonnen waar ik een aantal jaren als model gewerkt heb en meerdere shows heb mogen lopen. Na verschillende banen in de sales en marketing begon het toch weer te kriebelen en heb ik een functie aanvaard als rayonmanager voor een bedrijf wat meerdere cosmeticamerken verkocht. Jarenlang heb ik met heel veel plezier op de weg gezeten en heel veel vestigingen van ICI Paris, Douglas, Da Drogistrijen en Pour Vous van binnen gezien.

Maar aan alles komt een eind en begonnen de lange werkdagen van 12 uur en het steeds drukker wordende verkeer mij behoorlijk op te breken en ben ik uiteindelijk gaan werken als Office Manager voor een bedrijf in Nijmegen (waar mijn roots ook liggen). Helaas viel na zes jaar het doek voor dit bedrijf dus ook voor mij. Heel erg lang hoefde ik niet na te denken wat de volgende stap zou worden. 

Na een aantal jaar zelf een salon gehad te hebben waarin ik behandelingen voor nagels, handen, voeten en lichaam uitvoerde begonnen de kriebels te komen en wilde ik meer. Nu anno 2020 staat er een bedrijf waarin ik al mijn ervaringen en passies kwijt kan. Een bedrijf waarin structuur en rust heerst, wat voor mij belangrijk is. Want deze rust biedt mij de mogelijkheid om er voor jou als klant er voor de volle 100% te kunnen zijn en jouw beauty onderneming te laten shinen om op een eenvoudige manier vanuit jezelf meer omzet te generen. 

Natuurlijk doe ik niet alles alleen en heb ik inmiddels een aantal business partners waar ik mee samenwerk en heb ik fantastische steun aan mijn man waar ik al 17 jaar mee samen ben. Ik stel ze graag, in een beknoptere versie, aan je voor. 

XOXO Mariska 

Roy Massa

Als mijn sidekick & sparringpartner is Roy ook een zelfstandig ondernemer en werkt daanaast in loondienst bij een Amerikaans bedrijf in de ICT. Roy is een iemand de zeer oplossingsgericht denkt, erg goed tegen stress kan en een hoog analytisch vermogen heeft. Daarnaast is hij zeer klantgericht. Tijdens de beurzen is Roy er altijd bij en achter de schermen is hij een helpende hand bij alles wat maar enigszins gerelateerd is aan ICT, het bouwen van site/shops en of onze administratie.

Esther Jacobs

Al meer dan 30 jaar zijn wij in elkaars leven en durf ik gerust te zeggen dat Esther een echte team player is waar je altijd op kan bouwen. Esther is al jaren actief in de marketing en sales binnen de lifestyle en sport industrie. De laatste jaren is ze werkzaam als Sponsorship Manager bij @ I Care Productions waar ze meedenkt met het ontwikkelen van mooie concepten voor t.v. programma’s. Bij SlowBeauty werkt en denkt ze achter de schermen veel mee en is ook zij altijd bij onze beurzen aanwezig.

Manuela Warnar

Elkaar 3 jaar geleden op de Beauty Trade in Utrecht tegenkomen en erachter komen dat je ontzettend veel dezelfde interesse deelt. Het zaadje voor een samenwerking was geplant. Ik ken Manuela als een echte doorzetter en dat blijkt want zij heeft in deze periode haar bedrijf goed op de kaart weten te zetten. Met een passie voor beauty en lifestyle helpt zij inmiddels veel beauty en lifestyle ondernemers met hun online marketing. Samen met SlowBeauty verzorgen we een aantal leuke en inspirerende workshops en is Manuela ook tijdens onze beurzen altijd aanwezig op de vloer.   

Mariska van Oijen

Mijn naamgenoot, rechterhand, lopende agenda, backoffice en zo kan ik nog wel even doorgaan. Mariska werkt als freelancer al geruime tijd als make-up artist bij MAC maar inmiddels al 3 dagen in de week als managementassistente bij ons op kantoor. Ze regelt zo een beetje alles en is een echte spin in het web. Mariska is heel leergierig en niks is haar te veel. Zelfs haar creativiteit komt heel goed van pas. Met haar lach en altijd goede humeur brengt ze leven in de brouwerij en is ze voor onze klanten het aanspreekpunt binnen ons team.     

LET'S GET IN TOUCH

De SlowBeauty Group

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Than...let's get in touch!

Info

Boterweg 6

6595 AE Ottersum

T: +31(0)85 104 22 95

E: info@slowbeauty.nl

Opening Hours Showroom

Mon - Fri: 8.30am - 6pm

Sat & Sun: closed

  • You Tube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Contact

2020 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDENDE SLOWBEAUTY GROUP©