top of page

Je bevindt je hier: slowbeauty . over mij

OVER MARISKA

Hi, ik ben Mariska! Met meer dan 15 jaar evaring in de Beauty en Lifestyle Branche, luister ik aandachtig, voel ik mee, en ze ik wat jij nodig hebt om een echte verbindinge te creëren. Mijn passie is om verhalen te vertalen naar krachtige online content, of het nu via social media of een e-book is. Ik geloof in de kracht van authentieke verhalen en de magie die ontstaat wanneer we oprechte connecties maken. Wil je meer weten over mij? Lees dan onderstaand verder. Ik kijk ernaar uit om samen met jou jouw uniek verhaal tot leven te brngen en jouw volgend stap te ondersteunen, zowel persoonlijk als professioneel!

Mariska Kemper - Online Specialist.png

“When genuine connections are made, magic unfolds, paving the way for beautiful collaborations and shared success.”

MIJN VERHAAL

Als je hier bent om me netjes in een hokje te plaatsen, heb je misschien een groter hokje nodig. Van jongs af aan leerde ik de kunst om meerdere passies en verantwoordelijkheden te combineren—dankzij ouders die vaak weg waren. Het structureren van mijn leven werd mijn reddingslijn, waardoor ik school, op professioneel niveau volleybal spelen, vriendschappen en een veelvoud aan creatieve hobby's kon balanceren. Natuurlijk ben ik vaak gevallen, maar elke val leerde me iets waardevols. Afwijken van de norm bleek een zegen in vermomming.

 

Een fast forward naar mijn twintiger en zelfs dertiger jaren. Ik was volledig gericht op het voldoen aan externe verwachtingen. En ik was bezig met het 'normaal' na te streven—een goede baan, doelgericht zijn, hypergeconcentreerd op werk en bijbanen, en absoluut geen ruimte voor kwetsbaarheid. Het diende me goed op vele manieren, maar het duwde mijn creatieve en gevoelige kanten naar de achtergrond.

 

Uiteindelijk botste ik tegen een muur. Mijn lichaam kon het meedogenloze tempo van het leven volgens andermans normen niet bijhouden en een burnout sloeg hard toe. Dat was de periode waar de eerste waardevolle inzichten kwamen: ik moest mijn authentieke zelf omarmen. Zodra ik dat deed, en mijn ware zelf liet leiden in plaats van maatschappelijke normen, gebeurde er iets prachtigs. Er kwam ruimte vrij—ruimte voor creativiteit, voor het doen van wat me echt gelukkig maakt.

 

Vandaag leef ik mijn leven gevoed door passie. Ik gedij door een creatieve maar zakelijke duizendpoot te zijn. En ik ben trots de oprichter te zijn van SlowBeauty #Moments, een merk dat mijn reis en mijn liefde voor het creëren van betekenisvolle ervaringen belichaamt. Dus, als je op zoek bent naar iemand die structuur met spontaniteit, zakelijkheid met creativiteit, en passie met professionaliteit combineert, dan ben je hier aan het juiste adres. 

 

Welkom in mijn wereld! Waar de verschillende jobs in mijn bedrijf mijn drive zijn, en diversiteit ervoor zorgt dat ik elke keer weer vol enthousiasme aan een mooi nieuw project begin. 

Mariska - Eigenaar van het merk SlowBeauty #Moments

MIJN MISSIE IS JOUW VERHAAL VERTALEN TOT: EEN MERK, ONLINE (SITES EN SOCIALS)

& VERBINDINGEN MAKEN

bottom of page