SLOWBEAUTY

#MOMENTS

#Moments, gegrepen uit mijn eigen leven en vertaald naar 11 prachtige home collecties. #Moments die je even laten vertragen waardoor je kan ontsnappen aan de hectiek van de dag. Een pallet van mooie geuren en combinaties van prachtige theeën. #Moments om de customers journey in jouw beauty onderneming te intensiveren. Hand gemaakt, natuurlijk en met stijl! 

Het begin van #Moments

Wat als onderbouwing tijdens 1 van onze marketing gerelateerde workshops begon met 5 theetjes als voorbeeld, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk wat alleen via ondernemers in de beauty banche en onze eigen shop verkocht wordt. De lijn is door mijzelf ontwikkeld en op het moment ik vraag begon te krijgen naar meer producten was de keuze snel gemaakt dat het assortiment van geurkaarsen verder uitgebreidt moest worden. Voorwaarde was, dat deze lijn representatief stond aan mijn leven, natuurlijk moest zijn en van toegevoegde waarde in een beauty onderneming. 

Geuren met een verhaal

Elke geur vertelt een verhaal. Verhalen, of liever gezegd #moments met een verhaal, die mij gebracht hebben op een punt in mijn leven waarin rust en wellness centraal staan. Verhalen die de smaak van de geur vertellen maar ook de kleuren die een associatie met deze geur hebben. Kleuren met specifieke eigenschappen waarin je jezelf wellicht herkent! #Moments zijn niet "zomaar" moments. Ze laten je wegdromen, geven je energie of juist rust en balans! 

LET'S GET IN TOUCH

De SlowBeauty Group

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Than...let's get in touch!

Info

Boterweg 6

6595 AE Ottersum

T: +31(0)85 104 22 95

E: info@slowbeauty.nl

Opening Hours Showroom

Mon - Fri: 8.30am - 6pm

Sat & Sun: closed

  • You Tube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Contact

2020 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDENDE SLOWBEAUTY GROUP©