top of page
Mariska Massa Kemper - Founder & Creator

BRANDOWNER & ONLINESPECIALIST

Laten we in contact komen en bespreken hoe we jouw visie kunnen vertalen naar een online versie

Logo van de SlowBeauty Group
Gepromoveerd tot WIX Specialist - Icon

De SlowBeauty Group

Voor de Lifestyle-, en Beauty branche

HET COMPLEXE VEREENVOUDIGEN

Door het werk, waar je interesse niet ligt voor je uit handen te nemen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een site, het opzetten van webshop of het beheren van je socials ik neem het graag voor je uit handen.

 

I love to create feeling!

Schoonheidsmodellen

BEAUTY BRANCHE

Woman in Camel Suit

FASHION BRANCHE

BEAUTY BRANCHE

Kleuren op tablet

EEN WORKFLOW DIE GEWOON WERKT

Marketing is voor elke bedrijf en branche anders en daarom bied ik verschillende diensten aan. Kijk snel wat ik allemaal voor je kan betekenen en wat bij jou en je bedrijf past!

WEBDESIGN

Een website is het moderne equivalent van een visitekaartje, waarmee je klanten een duidelijk beeld krijgen van jouw identiteit en de kernwaarden van jouw bedrijf.

LETTERS DIE VERTELLEN

Schrijven is zowel een kunst als een uniek vakgebied. Het vereist passie, en ik ben er dol op! Als je je verhaal, filosofie, merk of bedrijf wilt uitdrukken, sta ik klaar om je te assisteren.

VISUAL DESIGN

Van het creëren van een huisstijl tot het ontwikkelen van e-books en magazines, allemaal in een stijl die perfect past bij jouw bedrijf.

SOCIAL MEDIA

Ik ben al enkele jaren actief in het beheren van social media voor diverse bedrijven, van het bedenken tot het uitvoeren van een effectieve strategie.

Kaarsen

WHITE LABLE

JE EIGEN BRAND

Altijd je eigen brand willen hebben? Ik kan voor jouw bedrijf een uniek homefragrance -concept ontwikkelen dat indruk maakt, in slechts enkele stappen! Zelfs tot aan de branding

Schermafbeelding 2019-06-25 om 13.24.58.

ALL IN ONE PACKAGE

Kies je voor de SlowBeauty Group dan weet je dat je een all-in- package hebt en je marketing in vertrouwde handen is. 

VAN PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

Hoe fijn is het als je een team van freelancers om je heen hebt waar je altijd op terug kan vallen. Met kennis  uit de beauty-, lifestyle, fashion-, en ICT branche breng ik je project tot een mooi eind.

bottom of page