top of page

Je bevindt je hier: slowbeauty professional . visualdesign

VISUAL DESIGN

Visual design is een mooi woord voor het doorvoeren van je huisstijl in alle uitingen naar buiten! Het gaat over het creëren van herkenning. Een huisstijl waarin jouw identiteit helemaal naar voren komt. Goede personal branding of zoals ik het noem 'identiteit marketing' zorgt voor het aantrekken van de juiste klant. Een klant die jouw taal spreekt en je begrijpt. Een klant die aangetrokken wordt door jouw stijl on-, & ofline

Mariska Kemper SlowBeauty Pionier.png

“There are three responses to a piece of design - yes, no and WOW. Wow is the one to aim for”

Design Magazine

DE INDRUK

Klant binden

Visueel ontwerp is een esthetisch, strategisch ontwerp. De eerste indrukken van gebruikers worden doorgaans binnen 50 milliseconden gevormd. Dit feit weerspiegelt het diepgewortelde niveau van een emotioneel ontwerp. Met andere woorden, de eerste indruk van jouw toekomstige klant zijn de onderbuik reacties op een ontwerp. Als ze het niet leuk vinden, wat je ze op die kritieke momenten laat zien, gaat een klant verder zoeken. Visueel ontwerp is dus een essentieel onderdeel van je branding.

Huisstijl

Het is belangrijk om je huisstijl in alles door te trekken. Het creëren van een uitstraling die consistent, voorspelbaar en georganiseerd is, maar tegelijkertijd indrukwekkend en onderscheidend is. Hiermee wil je aan de verwachtingen van jouw (toekomstige) klant voldoen om hun vertrouwen te winnen, het vertrouwen te behouden en indruk te maken met jouw unieke branding.  

Verkoopster in de boetiekwinkel

KANSEN

Mogelijkheden

Of het nu gaat om een nieuwsbrief, een    e-magazine, brochure, flyer of je site. Ik zorg dat het hele plaatje bij jou en je bedrijf past. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijf en persoonlijkheid op een mooie manier zichtbaar te maken waardoor je de klant aantrekt die bij je past! 

Laat mij je helpen

Niks is moeilijker om een mooie huisstijl neer te zetten die je in alles doortrekt! Kom je er niet uit? Vraag dan een gratis 15 minuten gesprek aan zodat ik je opweg kan helpen! 

12.jpg

MATCHEN WIJ?

bottom of page