top of page

Je bevindt je hier: slowbeauty professional . webontwikkeling

WEBDESIGN

Wat begonnen is als een hobby is sinds 2019 een onderdeel van De SlowBeauty Group geworden. Tijdens het ontwikkelen van mijn eigen websites en de branded sites voor onze merken is er een liefde ontstaan voor het maken van mooie sites waarbij de focus ligt op de beauty-, lifestyle-, en fashion branche. Een bewust keuze omdat hier mijn interesses liggen en ik inmiddels al langer dan 15 jaar in deze branches werkzaam ben. Hierdoor versta ik jou beter en kan ik een goede online vertaalslag maken voor jouw bedrijf. Ben jij toe aan een mooie professionele website? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden!

2.png

“If you were born with the ability to change someone’s perspective or emotions, never waste that gift. It is one of the most powerful gifts God can give—the ability to influence.”


― Shannon L. Alder

Portret van de manier

BE UNIQUE

Dat speciale gevoel

Ik ben ook uniek en streef naar een onderscheidende aanpak. In tegenstelling tot veel andere aanbieders bied ik geen standaard keuze uit diverse templates! Mijn motto is 'I love personal', en daarom lever ik uitsluitend gepersonaliseerde websites die volledig op maat zijn gemaakt. Deze websites weerspiegelen jouw unieke identiteit, wat jou dus je bedrijf speciaal maakt, en waarom klanten juist bij jou moeten zijn!

Gemak dient de mens

Ben je op zoek naar een frisse nieuwe website? Een website waarmee je gemakkelijk zelf wijzigingen kunt aanbrengen, of het nu gaat om het aanpassen van prijzen, het benadrukken van een nieuwe behandeling op je startpagina, of het promoten van een prachtige nieuwe collectie? Dat is zeker mogelijk! Als ervaren WIX, WIX Studio of Studio X-experts zorg ik ervoor dat je website klaarstaat en geef ik je een uitgebreide uitleg over hoe je zelf de website kunt beheren. Zo kun je op elk gewenst moment zelf aanpassingen maken. Bovendien ben ik altijd beschikbaar om je te assisteren wanneer nodig, en ik sta klaar om eventuele wijzigingen voor je door te voeren.

IMPRESSIES

2021-04-30 (7).png
Vrouw op haar telefoon

GEEN EXTRA KOSTEN

Zelf alles regelen

Je sluit bij mij geen abonnement af dus geen maandelijkse terugkerende kosten. In overleg kiezen wij samen een pakket, wat bij jou budget past. Op deze manier heb je de kosten in de hand en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Offerte Website

Benieuwd of ik je kan helpen?

De verbinding tussen ons is van het grootste belang! Je kunt gerust je gegevens achterlaten om te ontdekken wat ik te bieden heb, zonder enige verplichting. Laten we samen ervaren of er een klik is!

Telefoon op Bureau

MATCHEN WIJ?

bottom of page