top of page
Geuren
Een blijvende herinnering

Geurverspreiding en geurbeleving binnen je bedrijf

Geurverspreiding en geurbeleving in je huis kantoor of bedrijf heeft veel positieve effecten. Laten we eens stil staan wat geuren kunnen doen in het bedrijfsleven. Het kan enerzijds een verkoop stimulerende functie hebben.

 

Geurverspreiding en geurbeleving in je huis, kantoor of bedrijf heeft veel positieve effecten.

Wat doen geuren nou precies in het bedrijfsleven? Het kan enerzijds een verkoop stimulerende functie hebben. Door een aangename geur bij de entree en in ontvangstruimten te verspreiden versterk je het bedrijfsbeeld en maak je een sterke indruk op klanten die ze zich nog lang zullen herinneren. Anderzijds kan geurverspreiding ook ingezet worden om de productiviteit en concentratie van medewerkers te verhogen.

Geurbeleving

Kies voor een geur die past bij de identiteit van je bedrijf en maak direct een goede eerste indruk op je klanten. Geurmarketing ondersteunt je identiteit en versterkt de uitstraling van je bedrijf. Geur heeft een directe connectie met ons geheugen en zorgt ervoor dat je een blijvende indruk maakt op bezoekers aan je salon. Klanten zullen zich de prettige sfeer herinneren en de ervaringen met je bedrijf positiever beoordelen.

XOXO

Het SlowBeauty Team​

bottom of page